”Fiecare copil pe care îl instruim este un adult câștigat!” (V. Hugo)
   Acasă      Despre meserii, profesii      Grupa Sport

Fotbalist
 
 
Desi unii fotbalisti reusesc sa câstige multi bani pentru ca stiu sa joace bine si sunt doriti de multe echipe, a fi fotbalist nu este tocmai o meserie. Aceasta deoarece, odata cu trecerea timpului, cariera de fotbalist se încheie si fiecare se orienteaza spre o alta meserie. 
 
Tu ai vrea să devii fotbalist de renume?
 

Atlet(a)
 
 
Sa te pregatesti pentru a fi atlet de performanta nu este tocmai o meserie, dar sa participi la competitii internationale este foarte frumos si necesita multa munca si efort.
 
Cei mai buni atleti se reunesc la Olimpiade si sunt vazuti la televizor de lumea întreaga. Cum este sa fii atlet?

Gimnast(a)
 
Gimnastica este un sport care atrage copiii de mici. Desi a fi gimnast(a) nu este o meserie, unii chiar practica gimnastica si ajung sa participe alaturi de echipa lor la diferite concursuri.
 
Disciplina, gratia, îndemânarea sunt absolut necesare pentru succesul unei gimnaste.
 
Vrei sa fii şi tu? Ce înseamna sa fii gimnast(a)? Cum poti sa ajungi pe podium? Vino să o întrebi toate acestea pe Multipla Campioană Mondială Isabela Lăcătuş.
Antrenor
 
 
Antrenorul este cel care îi pregateste, antreneaza pe sportivi pentru a avea cele mai bune performante în competitii.
 
De cele mai multe ori, un antrenor apare din rândul sportivilor de performanta, când se retrag din arenele de întreceri.
 
Ai vrea sa devii antrenor?

Handbalist
 
A fi handbalist nu reprezinta o meserie, insa multi handbalisti de renume, medaliati la competitiile internationale si-au facut din acest sport o pasiune: au devenit antrenori de handbal.
  
Vino sa-l cunosti pe unul dintre ei, sa stai de vorba cu el despre acest sport minunat!
 
Poti sa devii si tu un campion la handbal inscriindu-te la antrenamentele Scolii de Handbal MINARDO a Scolii Copiilor!

 
Vino să afli toate detaliile despre Gimnastică la antrenamentele noastre de Gimnastică susţinute de Maria Mihai medaliata cu aur la mai multe competitii nationale alaturi de mentorul nostru Multipla Campioană Mondială la Gimnastică aerobică şi componenta lotului Olimpic la gimnastică artistică, Isabela Lăcătuş.
Antrenează-te şi tu să devii Campion! 
 
Majorete Hobby - Dance cu pom-poni
Majoretele sunt mici vedete ale şcolilor, învaţă să-şi sprijine colegii în competiţii sportive, dansează şi fac acrobaţii. Ele însele sunt foarte bune sportive deoarece dansul le solicită foarte mult. Este o îmbinare de dans şi gimnastică de echipă, în care sincronizarea joacă un rol important. 
 

 
Stiluri de dans:
Dansul Modern ia diferite forme de la dans contemporan, lyrical,  folosind tehnica Graham, funky, contact improvisation până la hip-hop si Show-Dance.
 
Coregraful nostru Beatrice Delia Lăcătaru vă va purta în toate aceste stiluri, cu graţie şi măiestrie.
 
Vino sa te convingi de acest lucru la Antrenamentele Scolii de DANS MODERN "Scoala Copiilor MINARDO".
 
 

Copyright © 2010 Scoala Copiilor. All rights reserved. Web Design MINARDO SRL